Startskottet


Där allt började!

Företaget Henrik Wickstrand Design grundades i Januari 2017 men resan påbörjades mycket tidigare än så.
Intresset för webb design och grafisk design började gro redan för omkring 17 år sedan, och i och med att kunskaperna ökade tillika intresset så började jag så smått med programmering i HTML för min första egna hemsida. (Den publicerades dock aldrig och tur var väl kanske det).

Under hösten 2016 fick jag en förfrågan om att bygga en hemsidan för ett nystartat företag. Det var ändå ett tag innan företaget skulle dra igång på allvar men hon ville ändå vara ute i god tid för att få till stånd med allt när dagen väl var inne för henne att starta sin verksamhet.

Helt rätt tänkte jag som själv gillar att vara ute i god tid och det var där och då som jag började fundera i banorna att faktiskt starta mitt egna företag och göra det till mer än bara en hobby.

Sagt och gjort, jag startade företaget Henrik Wickstrand Design för att ta drömmen ett steg vidare och göra verklighet av den!
Turligt nog, i samma veva som företaget knappt hunnit registreras hos myndigheterna så dyker den andra fantastiska möjligheten upp! En av Sveriges toppbloggarna, Johanna Kajson efterlyste någon som kunde hjälpa henne med en ny hemsida. Jag svarade genast att jag precis startat mitt egna företag och gärna ville vara med på tåget och kunde också ta på mig uppdraget.

Idag


Resan fortsätter

Idag står jag på egna ben tack vare fantastiska möjligheter och hårt slit och den mentala inställningen att aldrig ge upp.

Som entreprenör och egenföretagare gäller det att ta vara på varje möjlighet som ges och jag kan jag verkligen gå i god för talesättet “hårt arbete lönar sig”!

Vill du följa med på resan och fortsätta skriva historien tillsammans med mig?

Behöver du hjälp att skapa en affärsdrivande webbplats som engagerar dina kunder och stärker ditt varumärke?


Kontakta mig genom att maila till info@hewide.se eller så kan du självklart lämna dina uppgifter i formuläret nedan så återkopplar jag till dig inom kort.